ECDL bizonyítványok átadása

ecdl19 11Újabb nyolc tekós tanuló rendelkezik ECDL bizonyítvánnyal.

Iskolánk tanulói közül a 11. és 12. évfolyamból nyolcan vehették át az informatikai jártasságukat igazoló ECDL bizonyítványaikat a napokban. A számítógépes alapismeretek, szövegszerkesztés, online alapismeretek, prezentáció, táblázatkezelés, web szerkesztés és az adatbázis kezelés moduljait teljesítve mind a 7 összetevőből sikeres vizsgát tettek.

Az ECDL nemzetközileg egységes normák szerint, szigorú minőségi szabályoknak megfelelően működtetett rendszer, amely egy informatikai bizonyítványt bocsát ki, több mint 75 országban, egységes keretek között. Az ECDL tanfolyam Magyarországon, egy kormányhatározat alapján minősített köztisztviselői képzés, és része a pedagógus-továbbképzési rendszernek valamint a kulturális szakemberek továbbképzési programjának is.

A Tekóban a tanulók számára az ECDL mellett olyan plusz lehetőségeket biztosítunk, mint a CISCO vizsgalehetőség, mely a hálózati informatikai ismereteket nyújt, az EBC*L, mely üzleti és gazdasági területen ad jártasságot. Diákjaink közül az elmúlt tanévben közel százan éltek a különböző lehetőségekkel, melyek jelentős előnyt adhatnak számukra a munkaerőpiacon.

ecdl19 12

Please publish modules in offcanvas position.