Ballagás

ballagas24 20Az elmúlt pénteken elballagtak iskolánk 12.d osztályának tanulói.

A ballagási dalok hangjaira tantermükből az iskola feldíszített tornacsarnokába vonult a végzős osztály, ahol már izgatottan várták őket szüleik, rokonaik, barátaik és pedagógusaik. Az ünnepségen Gyirán Péter iskolalelkész köszöntötte a végzősöket, aki a hit fontosságát, az élet szilárd alapjainak megteremtését hangsúlyozta. A búcsúzó diákok nevében Apró Noémi köszönt el az iskolától, majd a Rákóczi címeres iskolazászlót átadták a ballagók a 11. évfolyamnak.

 

ballagas24 32ballagas24 45

Ezt követően Téglás László igazgató úr Gyenizse Zsófi tanulót a „Jó tanuló, jó sportoló” kitüntetésben részesítette, aki ezt a címet a négy éven keresztül kitűnő eredménnyel végzett tanulmányi munkája mellett, a sportban nyújtott országos és európai szintű versenyeken elért eredményeivel érdemelt ki, ezzel öregbítve iskolánk hírnevét. A Mezőgazdasági technikusok Országos Szakmai Tanulmányi Versenyén elért tizenharmadik helyezéséért Gajdacsi Ádám (13.b) is elismerésben részesült.

ballagas24 98ballagas24 107

További elismeréseket kapott Csikós Boglárka és Kádár Filip, Barna Bálint Balázs és Papp Benjámin, Nagy Csenge, Tolnai Csenge Zoé, Varró Lilla és Vida Jázmin, valamint Apró Noémi, Lázár Marcell, Sajnovics Miléna és Tassone Mario Ferenc.

Iskolánk igazgatója búcsúbeszédében idézte fel a pandémiával sújtott négy közös évet, amely alatt iskolánk falai között váltak érett fiatal felnőttekké ballagóink, akik az ünnepség zárásaként megkoszorúzták II. Rákóczi Ferenc mellszobrát.

ballagas24 142ballagas24 162

Please publish modules in offcanvas position.