Országos harmadik lett Béki Tamás

edge20 2Országos harmadik helyezést ért el Béki Tamás 13.a osztályos tanulónk a VIII. Országos Solid Edge és Edgecam Versenyen.

Az Enterprise Group és az NCT Akadémia idén is meghirdette a nagy múltra visszatekintő Országos Solid Edge és Edgecam Oktatási Versenyt. A megmérettetés lehetőséget ad a középiskolák nappali tagozatos tanulóinak arra, hogy összemérjék tudásukat a CAD modellezés és a CAM használat területén.edge20 1

A diákoknak a nevezéshez korábban egy pályázatot kellett benyújtaniuk. A pályamunkák elbírálása után a tanulók meghívásos alapon juthattak tovább, tudásuk összemérésére eredetileg 2020. március 27.-én került volna sor a Fogarasi úti NCT Akadémián, de a hazánkban is megjelenő, a kormányzat által megfogalmazott ajánlások és rendeletek hatására, de legfőképpen a részt venni kívánó diákok-tanárok egészségét szem előtt tartva, a tervezett budapesti helyszín helyett digitális formában és más időpontban rendezték meg. 2020. április 24-én a döntőbe került diákok otthoni körülmények között oldották meg a verseny feladatait. A verseny alatt végig biztosították számukra a folyamatos kapcsolattartást webes videórendszerrel.

Béki Tamás 13.a osztályos tanulónk a döntőben résztvevő 11 EdgeCam kategóriás tanulóból a III. helyezést érte el!

Tamás a helyezése mellé egy értékes ajándékcsomagot (JBL bluetooth hangszóró, stb.) és egy 100%-ban térítésmentes NCT Akadémiai képzésre feljogosító kupont is átvehetett az Öttengelyes Edgecam tanfolyamra feljogosítóan, amelynek értéke nettó. 200.000 Ft. További NCT Akadémiás tanfolyamaikra 20%-os kedvezményre feljogosító kupont is kapott. Felkészítő tanár Molnár László. Gratulálunk!

edge20 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Legelőször 2018.-ban indult Tekós az akkori VI. Országos Solid Edge és Edgecam Versenyen. Akkor Hegedűs Ádám szintén III.-ik helyezést ért el a döntőben még a Fogarasi úti NCT Akadémián!

A 2018.-as verseny képei: https://teko.hu/index.php/tekos-vilag/galeria/2017-18-as-tanev-kepei/553-edgecam18

Halász Ákos

Please publish modules in offcanvas position.