Igazgatói köszöntő a ballagás napjára

tablo20 1Kedves Ballagó Diákok! Tisztelt Szülők!

A középiskolás évek végéhez közeledve, az egyik legpompázatosabb iskolai ünnepély kerül mindannyiunk gondolkodásának középpontjába, a ballagás.

Az enyhe tavaszi napsütésben, a még halványzöld falevelek árnya alatt, a felcsendülő ballagási énekek hagyományt idéző dallamaival átszőve szebbet nehéz elképzelni. Megérint mindenkit, diákot, szülőt, pedagógust.

Mindennek ezekben a pillanatokban kellett volna elkezdődnie. Megszólalt volna az udvari kolomp, ünneplőbe öltözve oldalatokon a tarisznyával, harsány virágcsokorral a kézben, megfontolt léptekkel elindultatok volna az iskolai folyosókon, hogy az udvarra kilépve ezer embernek csillanjon könny a szemében.

E tanévben ez az ünnep így nem tudott megvalósulni. Mindent megteszünk azért, hogy a lehetőségeink szerint mégis adjunk élményt nektek, amely majd az évek során hasonlóan fontos, és értékes emlékké nemesülhet a szívetekben, mintha nem is ebben a furcsa esztendőben történt volna.

A ballagási ünnepség legfontosabb epizódja az, amikor az évfolyam legkiemelkedőbb diákjainak átadjuk az iskolai kitüntetéseket és felolvassuk az ezekhez íródott méltatást. Most, a ballagás eredetileg tervezett pillanataiban, ezen a módon meg is tesszük mindezt. Közben bízunk abban, hogy hamarosan személyes jelenlét mellett is módunkban lesz ezt megtenni.

Az iskola pedagógusinak nevében gratulálok minden kitüntetettnek!

Nagyon büszkék vagyunk rátok!

Kiskunhalas, 2020. április 25., 10.00 óra

Téglás László igazgató

 

kituntetettek 1

 

 

kituntetettek 2

 

 

kituntetettek 3

 

 

kituntetettek 8

 

 

kituntetettek 13

 

 

kituntetettek 18

 

 

kituntetettek 19

 

 

kituntetettek 10

 

 

kituntetettek 14

 

 

kituntetettek 11

 

 

kituntetettek 12

 

 

kituntetettek 15

 

 

kituntetettek 9

 

 

kituntetettek 17

 

 

kituntetettek 20

 

 

kituntetettek 6

 

 

kituntetettek 16

 

 

kituntetettek 4

 

 

kituntetettek 5

 

 

kituntetettek 7

 

 

kituntetettek 21

 

 

kituntetettek 22

 

 

tablo20 1

Please publish modules in offcanvas position.