Beiskolázási tájékoztató 2024-2025

 kulso 1Kedves Nyolcadikosok!

Szeretettel köszöntünk benneteket! Ezt az oldalt azért készítettük nektek, hogy segítségetekre legyünk a továbbtanulási döntésetekben. Tanulmányozhatjátok itt, hogy a Tekó milyen osztályokat kínál számotokra a következő tanévtől. Igyekszünk ezekről mindent részletesen leírni, elmagyarázni.

 

További kérdéseitekkel az alábbi telefonszámokon, vagy e-mailben is fordulhattok hozzánk:

  • Téglás László igazgató                     06-20/982-3374    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Szabó Julianna igazgatóhelyettes    06-30/223-2017    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Szabó Edina igazgatóhelyettes                                      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az oldalt folyamatosan frissítjük, érdemes lesz követni folyamatosan.

Várunk minden érdeklődőt nyílt napunkra 2023. november 28-án 8 órakor iskolánkban!

A következőkben részletesen olvashattok tehát azokról az osztályokról, amelyekbe várunk benneteket kilencedikesként a következő tanévtől. A kínálatunk 1 gimnáziumi és 3 technikumi osztály. Ismerjétek meg ezeket:

 

gimnazium 2020

Gimnáziumi képzésünk szakmai alapját a NAT által előírt négyosztályos gimnáziumi tanterv adja bővített idegen nyelv és matematika óraszámmal. Ezt alakítottuk át, formáltuk egy kicsit egyedivé. Olyan gyakorlatias többlettudást adtunk hozzá, amely a középiskolából kilépő fiatalok számára elengedhetetlen.

Bővebb információért kattints a képre!

 

info tech 2020

Az ágazat az informatikai rendszerek üzemeltetéstől kezdve a hálózatépítésen és a szoftverfejlesztésen keresztül a távközlésig széles spektrumban kínál lehetőségeket mindazoknak a fiataloknak, akiket érdekel az internet, a számítógép működése, a programozás, vagy a telekommunikáció.

 Bővebb információért kattints a képre!

 

logisztika tech 2020

A szakmai tanulmányok legfontosabb elsajátítandó területei a logisztikai tevékenységek tervezése, lebonyolítása, az áru továbbításához legalkalmasabb fuvarozási mód kiválasztása, szerződések megkötése, az útvonal megtervezése, a szállítás során felmerülő raktározási, árukezelési teendők végrehajtása.

 Bővebb információért kattints a képre!

 

kozge tech 2020

 A képzés során a tanulók az irodai munkához nélkülözhetetlen adminisztrációs, informatikai és gazdasági szakmai ismereteket sajátítanak el, hogy a vállalkozások működtetésében, a termelő, szolgáltató vállalatoknál, illetve az államigazgatási intézményekben fontos szerepet betöltő gazdasági és ügyviteli szakemberekké váljanak.

 Bővebb információért kattints a képre!

 

Tervezzük azt, hogy november folyamán az általános iskoláitokkal egyeztetve egy-egy délelőtt vendégül látunk titeket egy külön helyszínen, az új Sportcentrumunkban, amit meg is mutatunk, és természetesen beszélgethetünk közben a Tekóról. Jelezhetitek ezt akár ti is az osztályfőnökeiteknek.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy kisebb csoportokban, akár a szüleitekkel is a tanítási időn kívüli idősávban megnézzétek az iskolát és szintén minden tudnivaló megbeszélésre kerülhet ekkor. Ehhez előzetesen időpontot kell egyeztetni.

 

 Beiskolázási tájékoztató kiadvány. Bővebb információért kattints a képre!

II.Rakoczi kulso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A TEKÓ továbbtanulási kisfilmje 

 II.Rakoczi kulso

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy tanév - képekben 

Egy tanev kepekben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.